torsdag den 23. maj 2013

Lækkere rodfrugt pandekager


Rodfrugt pandekager

Denne sunde opskrift giver dig inspiration til at lave rodfrugt pandekager - en god og mættende frokostret.C

1 person

Tid:

3o minutter

Sværdhedsgrad:

Nem

Ingredienser

  • 300 g fintrevne rodfrugter, fx selleri, gulerod, jordskok og pastinak
  • Lidt salt
  • 2 æg
  • Finthakkede krydderurter, fx persille
  • Peber
  • Eventuelt 3 tsk mel
  • 1 tsk olivenolie
  • 30 g brød
  • Eventuelt en grøn salat

Fremgangsmåde

Rodfrugterne rives fint, lægges i en si og saltes let. Lad det stå i 15 minutter. Pres al væden fra og bland rodfrugterne med æg, krydderurter og peber. Tilsæt eventuelt mel, hvis grøntsagsmassen er for våd.
Smør et stykke bagepapir med olivenolie og læg grønsagsmassen på papiret i flade, små pandekager eller i én stor. Bages i en ovn i ca. 20 minutter ved 200°, eller til de er gyldne.
Serveres med et stykke brød til og eventuelt en grøn salat.

2 kommentarer:

  1. Ej, det lyder virkelig lækkert :-)

    SvarSlet
  2. Ja det synes jeg virklig også, da jeg fandt den. :)
    har ikke prøvet den endnu :D

    SvarSlet