mandag den 8. april 2013

Hej angst........ Og farvel igen.

Angsten sidder i kroppen, jeg ved at det er den.... Men denne gang bare helt anderledes! Følsen af at hjerte sidder helt oppe i halsen, følsen af at man er ved at blive kvalt på en eller anden måde. Så klamt og ubehageligt, på sammetid på engang.!
Men lægens ord er bare at det ikke er farligt.... Det håber jeg heller ikke at det er!.


6 kommentarer:

  1. Angst er en meget ubehagelig følelse, men lægen har ret det er ikke ffarligt for dig.
    Men det fjerner ik det faktum af hvor ubehageligt det er. Det er vigtigere at arbejde med hvad der forudsager at angsten opstår istedet for at tænke på den ik er farlig når den kommer.
    Tænker på dig <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er rigtigt nok :) jeg har haft det før, mange gange, men sidste gang var for ca et år siden. Ja præcis, og det er rigtigt nok, :)

      Slet
    2. Og i lige måde, jeg håber at det går bedre?! <3

      Slet
  2. Nej, måske ikke farligt. Men virkelig, virkelig frygteligt! Og uudholdeligt! Har selv siddet i det samme igår og i dag, som du måske har læst. Føler med dig <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh sødeste, ja det er virklig virklig frykkeligt og uudholdelige! og man ander bare slet ikke hvad man skal gøre af sig selv.
      laver du nogle øvelser når du får det?
      <3

      Slet
    2. Jeg har svært ved at lave nogle øvelser, når jeg først sidder i angsten. Så kan jeg slet ikke tænke så fornuftigt. Altså, når den først bryder ud i den paniske gråd og sådan. Men nogle gange kan jeg, før det når dertil, lave nogle vejrtrækningsøvelser. Jeg ved ikke lige, hvor meget det hjælper på selve angsten, fordi der for det meste er en eller anden grund til, at jeg bliver angst, og den skal væk først. Men det hjælper i hvert fald på vejrtrækningen og de spændinger, jeg får i kroppen :-)

      Slet