Rodfrugt pandekager
Denne sunde opskrift giver dig inspiration til at lave rodfrugt pandekager - en god og mættende frokostret.C
1 person
Tid:
3o minutter
Sværdhedsgrad:
Nem
Ingredienser
- 300 g fintrevne rodfrugter, fx selleri, gulerod, jordskok og pastinak
- Lidt salt
- 2 æg
- Finthakkede krydderurter, fx persille
- Peber
- Eventuelt 3 tsk mel
- 1 tsk olivenolie
- 30 g brød
- Eventuelt en grøn salat
Fremgangsmåde
Rodfrugterne rives fint, lægges i en si og saltes let. Lad det stå i 15 minutter. Pres al væden fra og bland rodfrugterne med æg, krydderurter og peber. Tilsæt eventuelt mel, hvis grøntsagsmassen er for våd.
Smør et stykke bagepapir med olivenolie og læg grønsagsmassen på papiret i flade, små pandekager eller i én stor. Bages i en ovn i ca. 20 minutter ved 200°, eller til de er gyldne.
Serveres med et stykke brød til og eventuelt en grøn salat.
Ej, det lyder virkelig lækkert :-)
SvarSletJa det synes jeg virklig også, da jeg fandt den. :)
SvarSlethar ikke prøvet den endnu :D