søndag den 24. november 2013

Søndag D. 24/11-13

Det er hvis ved at være et stykke tid siden at jeg har skrivet?
Men jeg er altså her i endnu. 
Der er ikke sket det store, jeg er jo begyndt i praktik, vilket jo er rigtigt godt, da jeg i mens at jeg er på arbejde ikke falder i spiseforstyrrelsens fange arme, men kan koncrater mig om at gøre de ting jeg skal. Ligenuer jeg der i 5 timer, men vil godt have flere timer, så jeg måske kommer op på 25-30 timer. 
Jeg har endnu ikke fået svar fra psyk af, jeg har det virklig blandet med det, men må samtidig forsøge at fokuser på det positive at jeg har fået praktik plas. Og at jeg kommer til tiden. 
'ROM bliv jo ikke bygget på 1 dag'
Og nu hvor jeg tænker over det så er det joi dag, at der er1 månede til jule aften. 
Hvor skal du holde juleaften henne? 

Jeg skal holde jul på Sjælland/Hvidovre hvis alt holder som det skal :] <3

torsdag den 14. november 2013

Samtale-dame part. 2.

De ringede fra psykiatrien igår, for og høre om der var mulighed for om jeg kunne komme i dag kl. 9. istedet for d.6/1-14. fik hurtigt sagt ja. Så jeg har indtil videre været hjemme i ca 45 min. de ville ringe engang i dag, efter 12, for at fortælle om hvad de er blevet enige om :)
lige nu sidder jeg på værelset, høre Taylor Swift og drikker kaffe (som efterhånden er blevet koldt) 
Det var rat koldt dernede, eller rat og rat, jeg frys(og det gjorde ikke lige frem bedre at jeg fik en glas/plastik-kop kold vand,- men godt at de hade en varm rediator ;)  og det gjorde de 2 samtale-damer også. den ene var hvis læge og den anden behandler/psykolog eller sådan nået. 
jeg bliv spurt om det ene og det andet, barndom, opvækst, skole, hvordan jeg hade, fik målt blodtryk osv osv, lidt ligesom til en forundersøgelse (som da jeg fik i Herning) fik spurt om hvor længe der ca gik, det kun samtale-damen ikke helt præcis svare på, "men nu er du jo inde" ja, første tanke eller den som strefede mig "årh gud nu skal jeg give slip på spiseforstyrrelsen, MIN redningskrans" jeg er bange for ders svar, bange hvad samtale-damen fortæller, bange for hvad H siger/fortæller om hvad de er blivet enige om. 





onsdag den 6. november 2013

praktik møde og morgenmad.

Ligenu sidder jeg og venter på at min(e) æg koger færdig, hade et mere men skulle lige se om det var ferdig og det var det næsten. 
jeg skal som sagt til praktik møde i dag, jeg glæææææder mig virklig! jeg har ikke været i praktik i virklig langtid, ca 5år(!!!) eller det er jo lidt lyv, for har været i praktik på skolen 2 gange. 
jeg har endnligt nuppet mig en potion LCHF morgenmad, 2æg, fløde og cream fraish :) det burde holde mig mæt :) 

LCHF soufflè


Her til eftermiddags mad (kl 16) , skulle det gå lidt hurtigt og jeg gad simpelhend ikke og stå og smøre rugbrødsmadder/ eller boller (som højest sansynligt kommer retur igen!) som aliveller ikke smager særligt godt. 
SÅ jeg valgte at lave mig en virklig lækker potion mad.
til soufflèn skal du bruge (eller jeg brugte) 

1 æg.
ost (gerne fuldfed havati)
fløde (38%)
broccoli
smør 
(rigtigt smør uden salt og IKKE blandings produkt)
rødpeber 
2 små forme/ soufflè forme 


(sæt ovnen på 200 grader, kommer slf an på hvad konfur man har) 
1). smør formene med smør og skær grønsagerne (broccoli og rødpeber, andet hvis det hellere ønskes)
fordel det i formene.
2). bland æg og fløde(1/2-1dl) sammen og hæld det i formene til det lige dækker og tilsæt evt. osten oven på.  stil herefter i ovnen i 15-20min eller det ikke er "flydende mere, skal være lidt ligesom æggekage)
4). skær agurk i stave og bland cream frais (ca 1-1 1/2 dl) med lidt salt, peber, chillie og paprika (andt hvis ønsker) 

Bon Appetit :) 

Svar.


Jeg fik ringet ned på psykiatrien igår, for at få svar ang. det der udrednings-behandling-team- agtigt. 
Jeg fik svar, D. 9/1-14. jeps, lidt over 2 måneder, men jeg skulle gerne modtage et brev en af dagende, da det bliv sendt afsted i mandags.
jeg har det sådan lidt blandet, med det. hade slf håbet på at jeg enten skulle starte i denne månede eller næste, men samtidig råber spiseforstyrrelsen af, "nu kan du også nå at få tabt dig!"  "det er jo spild af tid at du kommer derned hvis du ikke er TYND!" 
jeg kan ikke lade vær med at tænke "hvis jeg startede nu, prøv at tænk på hvor mange opkastninger jeg måske kan spare mig selv for?! 100-200-300stk?!" det er svært at kæmpe for nået, når man ikke rigtigt har nået at "læne" sig op a. hvis det giver mening....

Ellers går det meget blandet, jeg skal til foredrag i aften, i risskov, denne gang ikke om spiseforstyrrelser eller selvskade, men om `at være barn og ung i en familie med psykisk sygedom`  jeg håber at det bliver godt :) 


tirsdag den 5. november 2013

tandlæge besøg og negative/posetivt-ting

var ved tandlæge i dag, endligt kun for at få tjækket mine tænder som man nu skal vær 6-12 månede. 
hun fortalte at mine tænder så finde ud, men om jeg brugte tandtråd, eller bare glemmer det. fortalte at jeg glemmer det. og så var der ellers ikke mere. 
tænkte at allerde hjemmefra ville være erlig mth. med at børste tænder osv. 
det her kommer nok til at lyde rat ulækkert! men det er desvære sådan at det står til, og at lyve om nået der passer kommer man jo ikke rat langt med, især hvis man godt ville have det bedre, og måske er der nogle som læser med som står i samme sitrasion, og så er det jo rart at vide at man ikke er alene :)<3 
"jeg ville godt være erlig, jeg er ikke så god til at børste mine tænder" "da jeg lider af en spiseforstyrrelse"     
*den unge kvinde, tog hins rullestol og satte sig så hun sad forand mig* (tror at hun var i mellem 26-30år)
"er det sådan at du kaster op? " "ja, altså sådan flere gange om dagen"  "er du i behandling for det?" "ja, eller jeg var i 9 måneder sidste år, fra omkring marts til december, men nu venter jeg brev fra psykritrien her i ******" "jeg synes bare at de lage mere vægt på at man skulle tage på og holde en kostplan, så jeg følte ikke rigtigt at jeg bliv hjulpet til hvordan jeg skulle stoppe med mine opkastninger" "hvis du ville så kan vi lave en aftale om at jeg igen om 3 måneder sender dig et brev hvor du kan komme hen og få tjekket dine tænder og få fluger på dine tænder, så holder vi iværtifald øje med dem, så det skal du ikke spikoler på"  "det kan vi godt " *smiler* " og husk at bruge tandtråd, da du har nogle små huller og dem kan du godt holde ned hvis du børster dem morgen og aften" " det skal jeg nok" 

POSETIVE TING(indtil vidre).
1) min tandlæge, fordi at hun var SÅ sød at tage tid til at snakke med mig, hun kun jo ligeså godt ha haft en dum dag, og ha bet mig om at gå. 

NEGATIVE TING.(indtil vidre) 
1) jeg har endnu ikke modtaget det brev, jeg ringer nok snart! 
2) jeg har endnu ikke modtaget mine penge og vi hade altså den første i fredags(?!) eller iværtifald mine "lommepenge" ;) (ringer også snart til nordea, kan da ikke passe at man skal blive ved med at forklare dem at de skal gå ind vær mandag OG fredag, men at det istædet for kommer når det passer dem eller tirsdag, arrg) 

XoXo

søndag den 3. november 2013

søndag D. 3/11-13

Det er mandag om godt og vel 1/2 time. jeg har endnu ikke fået svar fra psykiatrien af, og Aliveller har jeg taget mig selv i og at tænke et par gange i denne uge , "har jeg endeligt behov for ders hjælp? for nu går det jo ligeså godt" `og har den der glædes følse inde i kroppen`.  jeg glemmer bare en ting! jeg glemmer at kigge bag MIG, glemmer at bare fordi at jeg føler mig glad, så er jeg stadig syg. for jeg kaster jo stadig op (desvære, flere gange om dagen) nogle gange (måske alt for tit) så glemmer jeg at jeg er syg, det virker så fjernt, for det at kaste op virker ligeså normalt for mig, som når andre mennesker går på badeværlset eller tager tøj på. jeg tænker nok at jeg ikke er syg nok fordi at jeg ikke er tynd nok. men det er jeg jo. for man kan sagtens være normalt vægtigt og have en spiseforstyrrelse. det er jo også derfor at folk med bulimi/overspiser er så svære at se at de er syg. for man er jo ikke lige så tynd som en med anoreksi. jeg tager mig selv i at tænke alt for tit, "hvis jeg bare lige kun smide de 10kg" eller "det hele var også meget nemmere da jeg var tynd" men der var jo intet der var bedre da jeg var tynd, INTET ER BEDRE, FOR INTET VILLE NOGLE SINDE VÆRE GODT NOK!!!!
Det er sådan det er, mere ville have mere, ligesom mange (inkl mig) man kan bare ikke nøjes med 1 stk slik, eller chokolaaaadeee ;) nope, 100g chokolade bliver hurtigt til 0g chokolade, eller en pose haribo bliver lige plusseligt til en tom pose. (det er hvis det man kalder indofiner mth. med chokoladen =det gør os glad). mth med vægttab så gør det også os glad i et split sekundt, men efter et stykke tid, så er glæden over (giver det mening?)
(okay dette her er hvis et rat rodet indlæg) 
det jeg hvis ville frem til med dette indlæg er, at jeg er itvilv om jeg virklig HAR behov for den muligvis behandlig som jeg kan få (skal først lige igemmen det de kalder udrednings-forløb/team) det gør mig rat forvirrert, fordi at jeg jo netop også har svært tit med at se at jeg har et problem. eller så er jeg bare nervøs! 

Ellers har jeg ikke rigtigt lavet nået i dag, bagt boller og sovet lææææænge, og IKKE fået vasket tøj, som jeg endligt skulle ha gjort igår( lørdag) 

fredag den 1. november 2013

En ok dag.

Selvom at jeg i dag har haft nogle (læst: lidt mange) opkastninger og et par enkelte overspisninger, er det aliveller lykkes mig at spise en god potion nat mad.
Bestået af:

En æggelatte:
1æg.
2,5dl kogende vand.
Ca 12-13gr smør ( lurpak, ikke blandings produkt)
2tsk pulver kaffe.
Her efter blændet jeg det hele sammen.

En lille potion "snack" af.
Creme fraicche 18%
Ca 2-3 spsk fløde
Lidt lakris pulver
Og lidt støt kanel.
Bland det sammen.

Jeg Synes virklig at æggelatte smager godt, og har allerede fået 2 i dag,(eller var det 3?, det kan jeg ikke huske ;)
Giv det en chance, enten kan man lide det eller ej. :)