fredag den 22. februar 2013

....

Det er ved og at være et stykke tid siden at jeg har skrivet, undskyld.
lige fortiden er det hele på en eller anden måde bare kaos, det hele.
jeg vil godt have det godt igen, men SFèn fylder bare rigtigt meget, og jeg har svært ved og at tage i mod personales hjælp, selvom at det er det som jeg virklig ønsker. jeg har taget på, 1,5 kg ca. på mange måder er del vel godt?! ik. men midt hove er bare ved at springe, " STOP MED OVERSPISNINGER, STOP MED OPKASTNINGER! du er famne fed nok i forvejen!" "du kan ikke være bekendt at møde op D. 18 og så forvente at de ville tage dig tilbage når du kun er 4,5kg fra din målvægt, du er jo helt til grin!" "du kan IKKE  engang være bekendt at komme tilbage, hvad ville de ikke tænke om dig" "TAB DIG, NU! BARE 6KG!" øv! jeg hader disse tanker :(
hvorfor findes der ikke bare en pille?

jeg kom til at tænke på, AT, hvis jeg nu prøvede at lade vær med at have overspisninger OG opkastninger i 1-2 dage, så må jeg forkæle mig selv :P
med nået tøj, ( finder lige nogle billeder af det som jeg har overvejet at købe :D ) eller en lækker cream til ansigtet ( et rimeligt tit meget tørt i ansigtigt, har nok en blandet hudtybe?! er både fedtet, og tør, nogle som kender en god crem? har tænkt lidt på en som er fra aprotektet :) og så en body cream :)
 måske det kun holde motivisionen lidt oppe, at jeg kunne give mig selv et eller andet, hvis jeg ikke gjore det? eller at jeg måtte bruge 400-600kr på mig selv ( er ikke så god til atbruge penge på mig selv lige fortiden, altså at købe nået lækkert til mig selv fx tøj, smykker, sko, makup osv.)

tirsdag den 12. februar 2013

jeg flyver væk, igen.

Englen var her i dag, det var dejligt at se hin igen. jeg har savnet hin.

og så har jeg modtaget en indbydelse, fra de "kloge" om at de vil se mig d.18 i næste månede.
jeg er vel bange, hvad ville de nu ikke tænke? det er jo ikke engang 3 måneder siden at jeg stoppede der! kun ca 2 sølle måneder, måske griner de af mig! imens at de siger at de godt kan forstå mig, måske er jeg i virkligheden stor,? jeg er forvirrert! bund hammerende forvirrert, hvad er jeg? hvad er jeg ikke?!

jeg flyv væk igen, også selvom at jeg prøver på at lade vær, så er det bare nået der sker uden at jeg lægger mærke til det. jeg ville ønske at jeg kunne lade vær, altså lade vær med at flyve væk, gid at det var så nemt at lade vær, så ville det hele være meget nemmere! uden at jeg ved det, så spreder jeg mine vinger og flyver, som om at nogle har putte trylle støv på mine vinger, så flyver jeg, og kommer først til mig selv når når jeg lander igen.

søndag den 10. februar 2013

04:35 mandag, d. 11/2-2013

jeg hade lyst til og bede hin om ikke at gå, englen. bede hin om at blive ved mig, så jeg ikke fløj væk, igen. bede hin om at fjerne mine nutella madder. men hun hade fri, men vi ses jo også snart, mandag måske, ellers tirsdag, jeg spurte hin om det, men nu kan jeg ikke huske det. det føles som flere dage, selvom at det kun er en dag eller to. så skal vi svare på spørgsmål, ligesom vi gjorde i dag, og igår.

mine ben føles som om at de kunne give efter hvornår det skulle være, at de ikke kunne holde mig oppe, de føles trætte, jeg hade lyst til og at ligge mig ned, bare i 10min, på det varme gulv, ligge i foster stilling og stirer tomt ud i luften. og lade tankerne flyve, og håbe på at englen ville hjælpe mig op, måske give mig nået af hindes tryllestøv, så jeg igen kun blive fin.

onsdag den 6. februar 2013

jeg ligger søvnløs her til den dag du står her igen........

så ligger/sidder jeg her igen, øh. 
klokken er mange, snart 02. 
jeg burde sove, men kan ikke, 
og nu hvor jeg tænker mig om så har, 
jeg faktisk ikke sovet i dag, 
tror jeg .
altså til middag :P 
måske er jeg sulten?
jeg HADER at indrømme,
det over mig mig selv eller andre! 
men jeg kan da ikke spise??
puha, allerede nu sættes der en 
helveds masse tanker igang,
hvis jeg spiser nu, hvad så med i morgen?
hvad nu hvis jeg har taget en masse på! 
jeg ved jo at det ender galt, så vi lader vær. 
men jeg burde jo! men jeg kan ikke! 

Det er åbenbart allerede 1 år siden at jeg var til forundersøgelse i Herning,
for har lige modtaget et brev fra dem i dag
 med en helveds masse spørgsmål , igen, igen. 
de ville åbenbart godt vide hvordan det er gået mig siden da, 
tror at de bliver nået overrasket når de ser at jeg vejer under det, 
som det mindste jeg vejede der inde, 
eller måske er de ligeglade? 
ehm..

men hvad så nu? 
ja godt spørgsmål, 
jeg overvejer at stå op, 
rode lidt op og gå til køjs igen, 
hvis dette ikke hjælper, så går jeg ned til nattevagten :)

ude af midt liv.

okay, NU  gjorde jeg det famne, nu er de ude af midt liv! for jeg ville jo godt have det godt, og dette er det første skridt i den retning :)
jeg gjorde det helt af mig selv, kylede dem i toilettede, men kom til og at tage nogle af dem igår, og der efter fik jeg nok af dem, så jeg smid dem famne ud!!! ikke om jeg ville have at de skulle og friste mig mere!! for det gjorde de virklig!nu må jeg bare holde mig i skindet og ikke købe nogle nye.!

i mange år(??) jo, år. må det være. hade det nærmest styrede mig, ikke vær dag, men engang gjorde de, engang var jeg oppe på 12-13 stk. rigtigt mange når man kun må tage 1-2 stk.
det er endligt pinligt, skamfuldt at indrømme. men jeg føler at jeg godt kan stå ved det nu,(hvor jeg har smidt dem ud)  at jeg hade et "misbrug" af afførende piller. man føler sig vel lidt som en cykkel rytter som skal stå frem og sige at man har taget doping.
det er heldig vis langtid siden at jeg sidst hade taget dem! tog dem nok i mellem 1-4 gange om året, der i mellem, det er jo stadig meget, for de skader jo helt vildt!!!! OG MAN TABER SIG IKKE AF DEM!!!!!!
uandset hvor mange man tager, så taber man sig ikke, man ødelægger kun sig selv, ikke en skid andet!!!

ellers går det lige, jeg kan mærke at jeg igen, igen, er begyndt og at vær bange for at tage på, bare det hvis vægten er stigen 200g, som den gjorde i morges. kan virklig få mig ud på et side spor, og så kan jeg saktens tænke, årh fuck den her dag, nu æder jeg bare en masse, ikke at det hjælper i nogle retninger. for så får jeg det bare endnu dårliger og tænker "nå, nu hvor jeg Aliveller har ødelagt dagen, så kan jeg ligeså godt bare ødelægge resten af dagen"  
i morgen skal jeg til læge, ikke at jeg glæder mig, jov jeg gør så, hvorfor skal min læge også være så sød? hvis hun nu var midre sød, så ville jeg have det skidt med at komme til læge, ligesom tandlægen, som jeg overvejer at aflyse i morgen, fordi at jeg igen, igen bare ved at jeg skal have lavet huller. 

jeg har fået taget mig sammen til og at få mixet en bolle dej sammen, ikke en af de der sunde bolle deje med en helveds masse kerner i osv osv. menen dej på hvede mel, bare sådan en fix pose, hvor der er mel og tør gær med i og så skal man selv putte vand i. jeg håber at det bliver gode og ikke alt for tøre. :)

mandag den 4. februar 2013

et pip fra mig :)

tænkte at jeg lige ville smide et indlæg ind, nu hvor jeg har bare lidt overskud og hovdet ikke er fyldt med negative tanker... 

der er ikke sket det vilde siden sidst, varved læge i torsdag, må det være, kan ikke lige huske det :P 
min læge ville sende en ny henvisning igen, ved ikke om hun har gjort det. men skal der hen igen på torsdag, måskeskulle jeg spørger om blodprøver :l 

Hele sidste uge var jeg ikke i skole, og kommer det nok heller ikke i denne uge. det går bare ikke vildt godt lige fortiden, desvære, hade endligt regnet med at jeg skulle i skole i dag, men så da jeg hade fået gjort mig klar osv, kom de negative tanker, om at jeg var for stor til og at tage i skole, at min lår var for store til mine bukser, at jeg var for stor, osv. 
virklig frusterende. 

jeg skal snart spise, vilket jeg tydeligt kan mærke at der virker angst provokerende, bare tanken om hvad jeg skal spise,er jeg næsten lige ved og at græde over, så ja spiseforstyrrelsen fylder meget lige fortiden, selv morgen maden, prøvede dog at sige til mig selv at jeg bare, skulle spise det hele. men spiste nok halvdelen, ikke nok! må bare prøve at spiselidt mere her til frokost. :)