torsdag den 29. november 2012

virklighedens verden

"morgenmaden gik jo ligeså godt, idag. men det er også KUN fordi at det er flydende kost, og så kan jeg også holde ud af og at være i min krop. men jeg har fået avide at jeg skal spise "normalt" mad i næste uge, til morgenmad, så som yoghurt/skyr/ cultura, jeg håber at jeg kan, men ville nu allerhelst drikke flydende kost,( tror hvis at det er spiseforstyrrelsen som snakker lige nu)

"når du kommer hjem tager du lige nået og at spise ( jeg begynder og at griner)
*kommer hjem, får avide igen at jeg skal gå op og at tage nået og at spise,
vilket så ender i at jeg har et lille flip, fordi at jeg skulle klare det alene. typist mig...
behøver hvis ikke og at fortælle hvad det ente i :/
der var engang eller i år ca, hvor jeg sagtens kunne komme op på de ca 5000-7000kcal i et flip.

nå men det var hvis et lille side spring, om hvordan min verden har/ ser ud....

jule musik og oprydning

som overskriften siger så er jeg igang med og at rode op og høre jule musik :)
værelset trænger til det! og så kan jeg måske også få mere styr på hovet :)

jeg har været  i Herning i dag, ligger nu under min målvægt, ikke godt, det ved jeg. jeg stopper næste gang,  d.10/12 ca. så har bestemt mig for at jeg skal have kage med, måske en regnbue kage :) og har sagt(!!) at jeg nok skal spise et stykke sammen med min psykolog :) så håber at det ville blive glad, men hvem gør ikke det? hvem bliver ikke glad af og at få kage :D også når ens tunge/ mund kan blive favet ;) <---- kun hvis man spiser mange stykker?!

Der skulle hvis falde sne i dag/ nat. så jeg glæder mig meget, eller det er så koldt og at være ude i, men også hyggeligt. så smukt, fin og hyggeligt :)

//sarah-line

tirsdag den 27. november 2012

Længe siden :)

Det er ved og at være længe siden sidst?! :)
Men jeg har det godt, tror jeg. Jeg kun ha haft det bedre, men sådan er det vel altid, man kan altid havde det bedre.
Jeg har haft en rigtigt god weekendt, jeg har været hos min bror og hans kæreste, vi har bagt brunkager og pebernødder :D det var seriøst vildt hyggeligt.
Igår havde vi jule hygge der hvor jeg bor, så min far og hans kæreste kom op for og at være med, og der var slf. Andre unge som hade nogle med fra ders familie med :)
Så er det jo snart torsdag igen, hvor jeg atter skal til Herning.  Jeg kan godt mærke at jeg snart skal stoppe der, for spiseforstyrrelser vil bare have mig neeeeed i vægt. Så jeg kan blive tynd, og jeg kan ikke lade vær med og at tænke "jeg stopper der jo snart, så de kan jo være ligeglad med om jeg vejer under min rigtigt vægt" jeg hader når jeg tænker sådan, og jeg hader når jeg tænker at at alting bare kan være ligemeget, hader når jeg tænker at manden ikke er min medicin, for det er det jo, jeg kan ikke få det bedre på andre måder end at spise og beholde det i mig.
Så jeg bliver nød til og at spise, bliver nød til og at beholde det i mig, også selvom at jeg får det dårligt bagefter. JEG BLIVER FAMNE NØD TIL DET!!
//sarah-Line

søndag den 18. november 2012

angst, biograf, og en masse andet

Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg aldrig var bange! For jeg er bange, rigtigt bange. Angsten fylder i kroppen, jeg er bange for at dø, nået så meget! vær dag, jeg HADER den føles så forbandret meget. For det ender altid med at jeg falder i søvn i mellem kl. 00-03 .

weekendten har været okay, og jeg var i biffen for og at se "sover dolly på ryggen?" mega god film, kan klart anbefales :)

ellers er der hvis ikke sket det store, opkastningerne er det samme, de fylder stadig en del, og jeg føler mig meget alene ang. at skulle kæmpe vær dag, selvom at personalet siger at de er der for mig når jeg har brug for dem, men Aliveller har jeg svært ved og at bede dem om hjælp. jeg føler tit at de/ folk er ligeglad med mig, men det er sikkert bare en følse?!

//sarah-line

mandag den 12. november 2012

Herning.... og en masse andet :)

Var som sagt i Herning i dag, jeg kan tydeligt mærke at jeg snart skal stoppe, om Ca. 3-2 gange ( er der jo vær 14 dag) så der er jo ikke længe til, Ca en måned.
Fik ikke spist morgen mad, i dag, og kunne tydeligt mærke det da vi var ved og at være færdig med og at snakke, følte mig lidt svimmel, hade endeligt sagt at jeg hade spist, men kan det virklig ikke lige fortiden, er bange eller nærmest angst for at jeg skal få det dårligt når jeg kan mærke maden nede i maven, og gå ud på wc. så taget bare nået med oppe på skolen. jeg ved jo udmærket godt at det ikke er godt, og det er jo godt at jeg selv kan se det. jeg må bare lære og at holde ud. Men som min behandler/ psykolog sagde til mig i dag, og hun undskyldte at det lyd hård, men ville jeg virklig være rask eller ville jeg være syg lidt endnu. fik også besked om at jeg skrive nogle ting ned, men kan ikke lige huske hvad jeg skulle skrive :s

lige nu ser jeg de unge mødre, sæson 6 og 7, so jeg har lånt af en veninde :)
årh man får næsten lyst til og at få sådan en bette en selv :) men jeg skal dog først have styr på mig selv og midt liv selv, før at jeg skal have sådan en.!


søndag den 11. november 2012

Idag og i morgen ;)

Jeg skal til Herning i morgen, det var enligt mening at jeg skulle det i fredags, men det bliv aflyst..
weekendten har været okay, igår passede jeg en lille baby på Ca. måneder, årh hvor var han altså bare så kær!!
Må indrømme at jeg kun fik det "dårligt" engang igår, og det er simpelhen så langtid siden at det kun er sket en gang på en dag, jeg skal dog lige ha overbevist spisforstyrrelsen om at det altså er okay.

I dag har jeg ellers ikke lavet det vildt, bare slappet af, da jeg kom hjem ved 03tiden i nat, men fandte først i søvn ved 04 tiden. så det undre mig ikke hvis jeg først falder i søvn ved 2-3 tiden i nat :I


onsdag den 7. november 2012

dagen i dag :)

Dagen har faktisk været god, lige fra starten af, eller jeg fik igen ikke morgen mad, men nubbede et æble på vejen, da jeg skulle hen til min lære for at lave mad sammen med resten af klassen. rigtigt hyggeligt og maden smagten utroligt godt og det var rigtigt sundt! :) nået jeg sagtens kunne finde på og at lave her hvor jeg bor! :)

Men så her til aften, kunne jeg så mærke at jeg fik det dårligt?! fik en ked af det følse inde i kroppen, at jeg bliver bange? for at stoppe i behandling, fordi at jeg er bange for og at blive glemt osv. bliver glemt af alle, og ryger endnu mere tilbage for ikke at blive glemt.??!!

Jeg bliver mindet om af natte vagten, at jeg skal huske og at kigge på midt håndled hvor jeg har "hope" til og at stå, kunne mærke tårene presse på og fortældte det også, bliver ked over fordi at jeg jo så fandens gerne ville, ville have det bedre, leve livet uden en dum sygedom som giver dårlig samvidighed fordi at jeg ikke lige har kastet op så mange gange på en dag som jeg gjorde i fx. sidste uge på en dag... eller sådan er jeg begyndt og at have det.. og det irreter mig at jeg ikke bare kan sige "FUCK DIG DIN KLAMME SYGE-DOM  SKRID UD AF MIDT LIV!" det ville jeg nok godt kunne, men så rammer ensomheden, angsten?! mig, for hvad er jeg så? hvem er jeg uden? osv.

Jeg håber og drømmer stadig om et liv helt uden denne her dumme syge dom, men jeg ved jo også godt at det er MIG som skal kæmpe, andre omkring mig kan hjælpe og støtte mig, men det er mig selv som skal klare det, og det er famne hård!!!!!
jeg kan mærke at jeg har meget og at snakke med min psykolog om på fredag, faktisk burde jeg skrive det ned, så jeg ikke glemmer det og ikke bare sidder og ikke ved jeg skal sige. for jeg plejer altid og at side inde med 1000 ting, men når jeg så kommer der hen er der nok 1-4 ting :i

//sarah-line

lørdag den 3. november 2012

regnbue muffiens


Igår nat ( natten mellem d. 3 og 4/11) 
besluttede jeg mig for og at bage regnbue muffiens, med hvis og lys chokolade :) 
pasta faverne ( som er på billedet øvers) er købt hos special købmanden i Viborg, men kan købes her :  http://specialkoebmanden.dk/pasta-frugtfarver-14/



fredag den 2. november 2012

dagen...

puha.. spiseforstyrrelsen fylder godt nok meget lige fortiden....
det gør ondt inden i, for jeg ville jo godt, være rask og leve livet. lige nu lever jeg nok ikke, men prøver på og at overleve..
men jeg føler mig fanget, i spiseforstyrrelsens spind.som jeg godt ville ud af.

jeg har være hjemme i dag, hade ondt i maven fra morgen af :(

i aften skal der fejers J-Dag, skal nok ud og at ha en jule øl, selvom at jeg faktisk ikke rigtigt bryder mig om øl, haha :)

er der nogle af jer som skal ud og at fejere J-dag?

//sarah-line

torsdag den 1. november 2012

i dag :)

ligenu, sidder jeg bare i min seng, med tv`et tendt, tæppe og dyne på, m og m`s peanut og sunjoy med raspberry.
I dag skulle vi i bio, for at se animitions film, så skulle op kl 09, men sov over mig, så vågnede kl 10:06 ca og filmen startede kl 10:30. men nåede det slf. ikke (typisk mig at komme forsent til alting :) så jeg måtte ringe til min kp på skolen og så sige til hin at jeg kom der op.

ellers har været i genbrug, hvor jeg købte en sæbe holder :) og 2 ure :)
og så i superbedst :)

//sarah-line